ONZE GESCHIEDENIS

Met liefde bereid

Waar vroeger een vetsmelterij plaats vond, werd vanaf 1973 het restaurant 'Chambord' opgericht door de heer Johan Snauwaert. Na vele succesvolle jaren als een van de meest gekende horecazaken in de streek, stopte de zaak in het jaar 2014. 

Jeppe verdoodt zag echter veel potentieel in de zaak toen hij het domein in 2018 kon bemachtigen. Na verschillende jaren met enkele opfrissingen, vernieuwingen, ... werd het domein opnieuw in eer hersteld met als nieuwe specialiteit: Grill.

We verwelkomen jullie dan ook graag vanaf 5 Oktober 2022 voor een gezellige middag/avond met een heerlijk Grillgerechtje, Tapasgerechtje, Drankje,... 

— FILOSOFIE ACHTER HET WITTE SCHORT —

Wij verzorgen uw bezoek voor u en uw naasten

Verse, Lokale Ingrediënten

Om steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden en duurzaam te werken, voorzien we steeds verse producten van onze lokale handelaars. #kooplokaal

ONZE CHEF DE CUISINE

Onze gepassioneerde kok verwend jullie steeds met z'n Portugese roots met de combinatie van unieke smaken en kruidingen uit de wereldkeuken.

GEZELLIGE SFEER

Een tropische tuin, gezellig terras, authentiek gerestaureerd restaurant gecombineerd met een vlotte bediening, heerlijke gerechtjes en verzorgde drankjes om uw avond compleet te maken.